Den vanskelige avgjørelsen......

Det triste med å ha et kjæledyr er, at på et eller annet tidspunkt står vi overfor denne vanskelige avgjørelsen. Har dyret ditt en uhelbredelig sykdom eller er blitt gammelt og svakt, kan avliving være det rette. Livskvalitetene er det vi da må vurdere, og vi på klinikken hjelper deg med å ta denne tunge avgjørelsen.

Når avgjørelsen er tatt og dagen er kommet, forsøker vi å gjøre det hele så skånsomt og verdig som mulig. Du vil få en time når det ellers er stille og rolig på klinikken, eller vi kan komme hjem til deg, slik at den siste stunden blir i trygge og kjente omgivelser.

Kjæledyret ditt får først en beroligende sprøyte slik at den blir døsig og slapp. Når den sover trygt, setter vi en overdose med et narkose middel i blodet slik at den sovner rolig inn. Kjæledyret ditt vil ikke kjenne noe smerte eller ubehag.

Hvis du ikke har mulighet til å lage en grav i hagen e.l. er vi behjelpelig med å sende kjæledyret ditt til kremasjon. Du kan da velge om du vil ha asken tilbake i en pen urne eller om dette skal deponeres ved krematoriet.

Livskvalitet er viktig!